Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Π.Ε. Ρεθύμνης

Αγαπητοί επισκέπτες,

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στον ηλεκτρονικό μας κόμβο. Πρωταρχικός στόχος και φιλοδοξία όσων εργάστηκαν για την δημιουργία του, είναι μέσα από τις σελίδες του να μπορεί να ενημερώνεται κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Περιφέρειας Κρήτης για τα προγράμματα (κατάρτισης, τηλε- κατάρτισης, κοινοτικής πρωτοβουλίας, κ.α.) που υλοποιεί το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Στην μακρόχρονη λειτουργία του ως πιστοποιημένου κέντρου επαγγελματικής κατάρτισης, ο φορέας έχει να επιδείξει πλούσιο και σημαντικό έργο στον τομέα της ανάπτυξης των ανθρωπίνων πόρων και ευελπιστούμε ότι και τα επόμενα έτη, οι υπηρεσίες που προσφέρει θα εμπλουτιστούν και θα αναβαθμιστούν ακόμα περισσότερο.

Είναι γεγονός ότι η παιδεία πάντοτε αποτελούσε τη θεμέλιο λίθο κάθε σύγχρονης κοινωνίας και προϋπόθεση για την ανάπτυξή της. Σήμερα η δια βίου μάθηση αποτελεί πλέον αναγκαιότητα, προκειμένου ο σύγχρονος πολίτης να επικαιροποιεί τις γνώσεις του και να εναρμονίζεται με τις ραγδαίες εξελίξεις και τις σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς, που χαρακτηρίζουν την εποχή μας. Με γνώμονα τις αρχές της Δια Βίου Μάθησης, αλλά και με ευαισθησία και σεβασμό στις ανάγκες του πολίτη, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε προγράμματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων τα οποία χαρακτηρίζονται από ποιότητα, καινοτομία και κυρίως, ανταποκρίνονται στις εκπαιδευτικές ανάγκες των ενηλίκων και στις απαιτήσεις της περιφερειακής  αγοράς εργασίας.

Είμαστε υπερήφανοι για όλους τους καταρτισθέντες που πέρασαν από το κέντρο μας και θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η επίσκεψή σας στον ηλεκτρονικό μας χώρο, θα  αποτελέσει την αφορμή για να προστεθείτε σύντομα στην μεγάλη μας οικογένεια. 

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας και πληροφορηθείτε για τις δομές, το ανθρώπινο δυναμικό και τις δραστηριότητες του φορέα.

Επικοινωνήστε μαζί μας διατυπώνοντας τα σχόλια και τις προτάσεις σας. Μέριμνα μας, να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από τις παρατηρήσεις σας.

 

Εύχομαι σε όλους καλή πλοήγηση

Μαρία Λιονή

Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης

Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης