«Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης»

Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

  

Υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης στο πλαίσιο του Λογαριασμού Απασχόλησης Επαγγελματικής Κατάρτισης για μικρές επιχειρήσεις 1-49/2018

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης – Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων «Ξένιος Ζευς» και το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, σχεδιάζει να υλοποιήσει εγκριθέντα προγράμματα στο πλαίσιο ΛΑΕΚ 1-49/2018 του ΟΑΕΔ.

Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν στην κεντρική Δομή του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (Ηγ. Γαβριήλ 103-105) από τον Νοέμβριο έως και τις αρχές Δεκεμβρίου 2019. Το κάθε πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 40 ωρών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης αποτελεί η κατοχή επικαιροποιημένου κωδικού ΛΑΕΚ για τις συγκεκριμένες ενότητες. 

Οι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα:

A/A

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΤΥΧΙΑ

1.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – HACCP

Όλα τα πτυχία με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι έχουν συμπεριληφθεί στο:

·         Μητρώο Εκπαιδευτών Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων

·         Μητρώο Εκπαιδευτών Προσωπικού Συναρμόδιων Φορέων και Εκπαιδευτών

 

και έχουν τον αντίστοιχο κωδικό ΕΦΕΤ ενεργό.

2.

ΧΡΗΣΗ Η/Υ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Πτυχιούχοι ή και Μεταπτυχιακοί των Σχολών ή των Τμημάτων ΑΕΙ-ΑΤΕΙ Πληροφορικής.

Επίσης Πτυχιούχοι ή και Μεταπτυχιακοί Πανεπιστημίων της αλλοδαπής με Αναγνώριση

ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ ή ΙΤΕ και αντιστοιχία με τα ως άνω αναφερόμενα πτυχία της ημεδαπής.

Εκτός από πτυχίο της αντίστοιχης ειδικότητας, γίνονται δεκτοί και πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές πληροφορικής από εγκεκριμένους φορείς πιστοποίησης στα αντικείμενα διδασκαλίας.

3.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΠΕΛΑΤΏΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΈΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΌΤΗΤΕΣ

Πτυχιούχοι ή και Μεταπτυχιακοί των Σχολών ή των Τμημάτων, Ψυχολογίας, Δημοσιών Σχέσεων, Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων, Δημόσιας Διοίκησης. 

Πτυχιούχοι του Προγράμματος Εξειδίκευσης στη Συμβουλευτική και στον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

Επίσης Πτυχιούχοι ή και Μεταπτυχιακοί Πανεπιστημίων της αλλοδαπής με Αναγνώριση ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ ή ΙΤΕ και αντιστοιχία με τα ως άνω αναφερόμενα πτυχία της ημεδαπής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα συνημμένα σχετικά έγγραφα,  στα γραφεία της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Ρεθύμνης (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1, 2ος όροφος, 09:00-14:00).

Η αίτηση δύναται να παραληφθεί σε έντυπη μορφή από τα γραφεία του ΚΕΚΑΠΕΡ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ στη Δ/νση Ηγουμένου Γαβριήλ 103-105 2Ος όροφος ή ηλεκτρονικά ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή από την ιστοσελίδα του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (www.kekaper.gr). 

ΑΙΤΗΣΗ

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι: Παρασκευή  11/10/2019 και ώρα 12:00μμ.

Για την αξιολόγηση των αιτήσεων θα ακολουθηθεί η Μεθοδολογία  Επιλογής Εκπαιδευτών, όπως ορίζεται στο ΦΕΚ 2678/Β’/31-7-2017/, Απόφαση 2: «Κριτήρια και διαδικασία επιλογής των εκπαιδευτών ενηλίκων στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του ν. 4186/2013 (ΦΕΚ 193/Α’/2013)».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, Ηγουμένου Γαβριήλ 103-105, 2ος  όροφος. Τηλ.  2831040050/52. 

Copyright © 2011. Study To Learn. All Rights Reserved.